cropped-logo-saario-academy.jpg

Saario Akadémia

A Saario Akadémia önvédelemmel és utcai közelharc rendszerekkel foglalkozó professzionális oktatók és elhivatott tanulók nemzetközi közössége.

Saario Akadémia

Jyrki Saario

A jelenleg is aktív Jyrki Saario mester által alapított, és nevével fémjelzett szerevet jelenleg 1983 óta képez szakembereket világszerte. Jelenleg 6 európai országban oktatunk önvédelmet több ezer tanulónak.

Self-Defence-1.png
0 +

Év tapasztalat

Jyrki Saario élete nagy részét különböző harcművészeti rendszerek megismerésének és elsajátításának szentelte, beleértve a versenysportokat és az „utcai” rendszereket egyaránt. Jelenleg több mint 40 év tapasztalatával rendelkezik. Az elmúlt több mint 30 évben egyaránt oktatott civileket, rendőröket, biztonsági szolgálatot végző személyeket és katonákat Finnországban, Lengyelországban és Magyarországon. Több száz feketeöves tanítvánnyal büszkélkedhet a Kickbox, a Defendo és a Krav Maga területein.

A Saario Akadémián elérhető képzések!

Classic Krav Maga

A Krav Maga elsődleges célja, hogy felkészítse az embert az erőszakos helyzetek felismerésére és azok nagyon gyors, megfelelő kezelésére.

Defendo

A Defendo technikái visszanyúlnak egészen az ókori időkig, ahol a birkózás nem a mai keretek között folyt, hanem szabályok nélkül, a puszta túlélésért.

Amazon Training

Csak csajoknak! 🙂 Ha érdekel az önvédelem, ha szeretnél biztonságban hazaérni, ha szeretnéd megvédeni magad, ha szeretnél jobb kondíciót,

Safe Kid

A SAFE Kid egy olyan önvédelmi rendszer, melyet kimondottan gyerekekre fejlesztettek ki KravMaga és Defendo alapokkal.

Ironman Grappling & Kickboxing

Az Ironman Grappling a brazil jiu-jitsu, az európai birkózás és az orosz sambo legjobb megoldásaira épül.

Hard Training

Funkcionális edzés kifejezetten küzdősportolók és önvédelmet gyakorlók számára.

Kapcsolat

Telefon:

+36 30-541-7450

Helyszín

132 Budapest, Victor Hugo utca 6. SA Gym Budapest

Social Media

Hírek

Ha szeretnél tájékozódni a legfrissebb eseményeinkről iratokozz fel!

Copyright © 2024
cropped-logo-saario-academy.jpg
www.saarioakademia.hu